VOLG ZAKENMAMA OP INSTAGRAM

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Alle werkende moeders zijn zakenmama’s!

Of je nu in loondienst werkt of een eigen bedrijf hebt, jij bent een echte zakenmama.
En jij bent de inspiratie voor dit platform!
Zakenmama gaat om echte verhalen delen, om open met elkaar in gesprek te gaan, om de successen te vieren en samen te lachen om onze blunders. Volg je ons al op instagram? We connecten graag met je!

Werkende moeder - zakenmama

Founder

Hi! Dit ben ik, Celine, founder van Zakenmama.

Ik heb m’n eigen communicatiebedrijf en ben mama van twee geweldige boys!

Het idee voor Zakenmama ontstond eigenlijk omdat ik het af en toe knap lastig vind om werk en moederschap te combineren. En toch zou ik niet zonder één van de twee willen!

Ik kijk met veel bewondering naar andere moeders. Hoe doen zij het eigenlijk?? Hebben zij dan alles WEL 100% op een rij?

Daarom ben ik met moeders in gesprek gegaan om het gewoon te vragen. Wat blijkt, we doen allemaal maar wat (gelukkig maar). Geweldig om te horen hoe een ieder het aanpakt, op haar eigen manier.

Ook ben ik gefascineerd door carrièrereizen. Hoe kom je op de plek waar je nu zit? Was het een kwestie van rechtdoor karren of een kronkelweg? Super interessant en bovendien mega inspirerend. Dit komt dus zeker ook in elk interview aan bod. 

Vanuit de interviews is het idee voor het platform ontstaan. Met inspiratie, artikelen en video’s op het gebied van werk, moederschap en jezelf. 

Mijn doel met Zakenmama is om meer openheid te creëren, om samen het gesprek aan te blijven gaan en elkaar te inspireren! Zo hoop ik een beweging op gang te brengen en alle zakenmama’s van Nederland een stukje gelukkiger te maken.

Liefs, Celine

Onze missie

Het doel van Zakenmama is om meer openheid te creëren, om samen het gesprek aan te blijven gaan en elkaar te inspireren met verhalen die dichtbij je staan. Herkenbaar, open en eerlijk over de combinatie werk en moederschap.

Zo brengen we een beweging op gang, doorbreken we taboes en hopen we alle zakenmama’s van Nederland een stukje gelukkiger te maken.

En dat is nog maar het begin. Want onze ambities zijn groot. Door inzicht te hebben in datgene waar (zwangere) moeders tegenaan lopen op de werkvloer en hier open over te praten kunnen we zorgen dat er meer gelijkheid komt voor (jonge) ouders op de werkvloer, dat (jonge) ouders gelukkiger worden in hun werk en minder snel uitvallen.

Jaarplan maken tips

Zakenmama afleveringen

Alle interviews zijn te bekijken als video of te beluisteren als podcast.

Alle afleveringen van Zakenmama worden gepubliceerd in videovorm en in podcastvorm, zodat jij kunt kiezen wat het beste bij je past. Het allereerste seizoen van Zakenmama is allemaal online opgenomen, maar in seizoen 2 hebben de afleveringen een upgrade gekregen! We gaan langs bij de zakenmama’s, kijken rond en gaan op locatie in gesprek! De video’s zijn wat korter (20 minuten) ten opzichte van de podcast en bevatten de hoogtepunten uit het gesprek. Nieuwsgierig naar het hele interview? Luister dan naar de podacst.

Je vindt ons op Spotify, Apple podcasts en op YouTube.

Meer dan alleen de mooie plaatjes

Heb je soms het gevoel dat andere werkende moeders alle facetten van hun leven rocken? Laat je niet (mis)leiden door wat je bij anderen voorbij ziet komen (dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan). Wat je ziet en hoort zijn vaak maar de topjes van de ijsbergen. Er ligt veel meer ten grondslag aan succes, geluk en alles op orde hebben. Dat is nou juist hetgene wat we hier willen laten zien. Echte verhalen. Want nobody’s perfect, en dat is maar goed ook. 

Zakenmama zijn is geweldig, overweldigend, mooi, handen vol en jongleren als de beste ♥