VOLG ZAKENMAMA OP INSTAGRAM

Celine met zoon

jouw favoriete merken...

Samen met Zakenmama

Met Zakenmama.nl willen we zoveel mogelijk zakenmama’s verbinden, inspireren en empoweren. Dat doen we met inspiratie, artikelen, video’s, interviews, podcast en meer – alles op het gebied van carrière, ouderschap en jij als vrouw. En het liefst doen we dat helemaal gratis voor je. 

Elke dag werkt er een team vol passie en drive om je al deze content gratis aan te kunnen bieden. Om alle kanalen, het team en de kosten te kunnen onderhouden, werken we zo nu en dan samen met partners: passende bedrijven en initiatieven die Zakenmama een stukje mooier maken en supporten. 

Zakenmama is er voor jou. Daarom is elke samenwerking die je voorbij ziet komen, aangegaan met jou in gedachten. Hieronder leggen we je alles uit over wat je van ons kunt verwachten.

Liefs, Celine

Founder zakenmama

Waar je van op aan kunt:

voor jou

Merken die je leven makkelijker maken, mooie initiatieven en bedrijven die zakenmama’s supporten: we werken uitsluitend samen met partners waar wij (én jij) van houden.

100% zakenmama

Eerlijke, open en informatieve artikelen met een flinke dosis taboe-doorbrekende realiteit waar nodig: je kunt ervan op aan dat de unieke Zakenmama view in elk artikel centraal staat.

transparant

Is een artikel in samenwerking met een partner geschreven? Dan staat dat er altijd bij vermeld. Je vindt onze ‘disclaimer’ onderaan de artikelen in kwestie.

We zijn er voor jou

Heb je vragen, wil je iets kwijt of ben/ken je een partner die de zakenmama’s écht moeten kennen? Neem contact op, dan krijg je snel persoonlijk bericht terug. We horen graag van je.