VOLG ZAKENMAMA OP INSTAGRAM

Zoek
Sluit dit zoekvak.

6 leuke nazomer uitjes voor ouders

Het is zover! De zomervakantie zit er weer op. Misschien kom je net terug van een tropische vakantie of jullie zijn met het gezin lekker thuisgebleven. Voor veel ouders voelt het begin van het schooljaar toch als een frisse start. De kinderen gaan weer naar school en jullie pakken langzamerhand het normale ritme weer op. Dat de vakantie erop zit, betekent natuurlijk niet dat jullie dat zomervakantiegevoel direct los moeten laten. Houd dat heerlijke gevoel nog even vast met z’n tweetjes, met onze favoriete nazomer uitjes voor ouders.

Nog even genieten: 6 nazomer uitjes speciaal voor ouders

Als er iets fijn is in de zomer, dan is het toch wel dat vakantiegevoel. Even helemaal niets moeten, uitrusten en focussen op leuke dingen doen. Stort jezelf na de vakantie juist niet direct in je werk, maar houd dat fijne gevoel nog even vast. Nagenieten kan prima met deze nazomer uitjes.

Nazomer uitje 1: wijnen, wijnen, wijnen

Een uitje dat perfect is wanneer de kinderen uit logeren zijn. Boek een wijnproeverij buitenshuis of gewoon thuis! Je leert van alles over wijn en ondertussen nip je van de lekkerste soorten en smaken. En hoe hou je het vakantiegevoel nog beter vast door alvast te dromen van de volgende vakantie? Dit boek vol wijnroutes in Europa neemt je in gedachten direct mee op reis!

Nazomer uitje 2: surprise uitje bij Floor Verrast

Geen idee wat je wilt doen of laat je je liever verrassen? Zelfs dat kan! Zakenmama Marloes Floor organiseert met haar bedrijf Floor Verrast namelijk verrassingsuitjes, zowel privé als zakelijk. Je kunt de verrassing zelfs thuis beleven, gewoon, vanuit de comfort van je eigen plekkie. Benieuwd wat Floor Verrast nou precies inhoudt? We vroegen haar het hemd van het lijf in een van onze interviews.

Nazomer uitje 3: ga het water op

Na de echte zomermaanden blijft het vaak nog wel lekker weer. Dobberen op het water is wat ons betreft een echte zomerse activiteit. Je kunt er een romantisch uitje van maken door heerlijk met z’n tweetjes te gaan. Even geen kinderen en alleen maar oog voor elkaar. Zijn de kinderen naar de oppas of school? Neem het er samen eens van en huur een bootje. Neem een paar drankjes en wat borrelsnacks mee en jullie zijn zo een paar uurtjes zoet.

Lees ook: Datenight! 7 romantische uitjes speciaal voor ouders

Nazomer uitje 4: suppen

Willen jullie het water op, maar zijn jullie liever actief bezig? Ga suppen! Er zijn talloze plekken in Nederland waar je een middagje kunt suppen. Je bent in beweging maar kunt tegelijkertijd met elkaar genieten van de omgeving.

Nazomer uitje 5: slenteren door de tuinen

Een nazomers uitje met een romantische tint, dat is perfect voor ouders. Een beetje quality time met elkaar doorbrengen is hartstikke belangrijk. Is het een graad of 22 en willen jullie er even op uit? Breng dan een bezoekje aan een openbare tuin. Er zijn zoveel prachtige plekken om te verkennen! Wat dacht je van de Japanse tuin in Den Haag, de Kasteeltuinen in Arcen, de theetuin in Millingen aan de Rijn of de Kasteeltuin in Hemmen? Slenter hand in hand door de tuinen en sluit de dag af met een borrel. Genieten!

Nazomer uitje 6: nazomeren op het strand

Uiteraard ook leuk met de kids, maar hoe lang geleden is het dat jullie samen naar het strand zijn geweest? Maak een strandwandeling en/of plof bij je favoriete (niet kidsproof) tentje neer. Heb je oppas geregeld dan kun je zelfs nog de zon in de zee zien zakken samen. Genieten zonder dat je ‘aan’ hoeft te staan en moet opletten of je kids niet de zee in duiken. Echt even samen ontspannend dus!

Beeld: Joanna Nix via Unsplash

interessant artikel? deel het bericht

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ZOEK PER CATEGORIE

Zoek

Ontvang de nieuwsbrief

Tijd voor jezelf

Het ultieme momentje voor jezelf, wekelijks in je inbox? Yes! Elke maandag sturen we je 3 bite-sized stukjes content, speciaal voor jou geselecteerd. Perfect voor als je 5 minuutjes voor jezelf hebt op de bank, in bed of – tja, laten we maar gewoon eerlijk zijn ;) – op de wc. 

Geen standaard nieuwsbrief, maar elke week jouw portie me-time. Mails om naar uit te kijken, voor en door zakenmama’s.