VOLG ZAKENMAMA OP INSTAGRAM

Datenight! 7 romantische uitjes speciaal voor ouders

De romantiek schiet er nog wel eens bij in als je kinderen hebt. Tussen alle hectiek van het ouderschap door een date plannen heeft vaak geen prioriteit. Toch is het heel belangrijk om tijd met elkaar door te brengen. Even een avondje zonder kinderen, zodat jullie alleen maar oog hebben voor elkaar. Deze romantische uitjes zijn perfect voor de hardwerkende ouders.

Romantische uitjes ouders
© Vanessa Garcia via Pexels

7 romantische uitjes speciaal voor ouders

Tussen het werken en de kinderen verzorgen door ben je blij als je een moment hebt om even te kunnen ademen. Als jullie eenmaal tijd hebben, ploffen jullie waarschijnlijk het liefst op de bank neer. Als hardwerkende ouders verdienen jullie het om er eens tussenuit te gaan en te genieten. Heb je inmiddels geen idee wat zo’n date ook alweer inhoudt? Wij helpen je. Met deze romantische uitjes brengen jullie de romantiek terug in jullie relatie.

1. Privé sauna

Een middag of avond naar de sauna is heel prettig, maar tijdens een date is het wel zo romantisch als jullie alleen elkaar naakt zien. In een privé sauna heb je daar geen last van. Jullie hebben de gehele ruimte voor jezelf, zonder dat iemand jullie stoort. 

2. Dineren in de duisternis

Hebben jullie door de lockdowns juist wel even genoeg van elkaar gezien? Snappen we helemaal. 😉 Dineren in het donker is een hele bijzondere ervaring. Geniet van een viergangendiner terwijl je zintuigen extra geprikkeld worden. 

3. Tropisch avontuur

Kennen jullie de Orchideeën Hoeve al? In dit overdekte junglepark spot je stokstaartjes, alpacas, flamingo’s, aapjes en nog allerlei andere dieren. Van een sprookjesachtige bloementuin tot een heus amazone regenwoud: hier kijk je de hele dag je ogen uit. Het park bevindt zich in Luttelgeest in Flevoland en een kaartje voor een volwassene kost slechts €14,50. Ook leuk om toch samen met de kids te bezoeken!

4. Thuisbioscoop

Een oppas regelen kan niet altijd, of misschien willen jullie dat liever (nog) niet. In de comfort van je eigen huis kun je ook prima een datenight plannen. Tover de woon- of slaapkamer om tot een romantische bioscoop. Hang lichtjes op, zet een paar (geur)kaarsen neer en maak samen een heerlijke borrelplank klaar. Je weet zeker dat de kinderen oké zijn en zo hebben jullie toch nog tijd voor elkaar.

5. Thuis picknicken

Een ander idee voor een thuisdate: ga picknicken! Dit is natuurlijk het leukst als het wat warmer is buiten, maar je kunt ook prima binnen picknicken. Leg een kleed op de grond, maak hapjes klaar en trek een fles bubbels open. Het is misschien niet helemaal hetzelfde, maar het is het proberen waard.

6. Strandhuisje

Kunnen de kinderen een nachtje bij opa en oma slapen? Boek dan eens eens een strandhuisje. Het is nu misschien nog een beetje frisjes, maar het duurt niet lang meer voordat de temperaturen zullen stijgen. Uitzicht op de zonsondergang boven de zee, wandelen over het strand en heerlijk even uitwaaien. Het strand is toch wel de perfecte plek om de romantiek weer op te zoeken.

7. Privélounge met bioscoop en avondeten

Als je toe bent aan privacy, dan is dit een heel geschikt romantisch uitje in Nederland. Jullie hebben een luxe lounge tot beschikking mét een regendouche. Vanuit bed kunnen jullie relaxed een filmpje kijken. Het diner is inbegrepen en het mooiste: je mag zo lang blijven als je wilt. 

Lees ook: Werken aan je relatie: wat is het geheim?

interessant artikel? deel het bericht

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ZOEK PER CATEGORIE

Ontvang de nieuwsbrief

Tijd voor jezelf

Het ultieme momentje voor jezelf, wekelijks in je inbox? Yes! Elke maandag sturen we je 3 bite-sized stukjes content, speciaal voor jou geselecteerd. Perfect voor als je 5 minuutjes voor jezelf hebt op de bank, in bed of – tja, laten we maar gewoon eerlijk zijn ;) – op de wc. 

Geen standaard nieuwsbrief, maar elke week jouw portie me-time. Mails om naar uit te kijken, voor en door zakenmama’s.