VOLG ZAKENMAMA OP INSTAGRAM

5x de leukste indoor uitjes voor de kinderen

Wil je iets leuks doen met de kinderen en komt het buiten met bakken naar beneden? Of hebben jullie de lokale speeltuin inmiddels wel uitgespeeld? Trek comfortabele kleren aan en ga eropuit! Een middagje zwemmen of bowlen is altijd leuk, maar er zijn nog allerlei andere activiteiten die jullie kunnen doen. Van deze 5 indoor uitjes worden de kinderen sowieso enthousiast.

5 indoor uitjes voor kinderen

Het is écht herfstweer. Je wordt buiten bijna weggeblazen, om de haverklap valt er een buitje en de temperatuur daalt steeds sneller. Niet getreurd, want ook in de herfst kun je allerlei leuke dingen ondernemen. Heb je geen zin om dik ingepakt buiten te spelen? Kies dan eens voor een activiteit die je binnen kunt doen. Ze kunnen hun energie kwijt en jullie zijn er toch even uit. Van deze 5 indoor uitjes worden de kinderen sowieso blij!

Lees ook: 6x dit kun je doen met je kinderen als het regent

1. Trampolinepark

Een middagje alle energie eruit springen? Dat kan prima bij een trampolinepark. Op meerdere plekken in Nederland kun je naar hartelust een middagje springen. Van Hengelo, Gouda en Emmen tot Apeldoorn en Breda: er is overal wel een trampolinepark te vinden. Let goed op vanaf welke leeftijd de kinderen naar binnen mogen. In Krazy Kangaroo in Enschede kunnen kindjes vanaf twee jaar al terecht. Ze bieden zelfs speciale sessies aan voor kinderen tot zeven jaar, zodat er geen oudere kinderen bij zijn.

2. Monkey Town

Voor kinderen van 1 tot 12 jaar is Monkey Town een waar speelparadijs. Deze indoor speeltuin heeft voor ieder kindje wat wils. Met talloze glijbanen, escape rooms, luchtkussens, ballenbakken, luchtkussens en superlego zijn jouw koters wel een middagje zoet. Gaat je kind liever op ontdekking uit en maak je hem of haar vooral blij met een middagje klimmen en klauteren? Alles kan! Er is een afgebakend gedeelte voor peuters. De allerkleinsten hebben hun eigen plekje, want er is een speciaal, afgebakend gedeelte voor peuters. Zo worden ze niet overlopen of overrompeld door de grote kinderen. Monkey Town is ook ideaal als je een kinderfeestje wilt geven. Het speelparadijs heeft maar liefst 47 vestigingen in Nederland, dus er zit er vast eentje bij jou in de buurt.

3. Rolschaatsen

Zin in een actief uitje? Verruil de skeelers eens voor rolschaatsen en besteed een paar uurtjes op een rolschaatsbaan. Ga naar Skate Fever in Rotterdam of breng een bezoekje aan Roller Planet in Amsterdam. Superleuk voor ouders én kinderen. Skate Fever organiseert een paar keer per week zelfs een speciale Kids Roller Disco. Hoe leuk!

4. Lasergamen

Wil je er een familie uitje van maken en samen met de kids wat doen? Ga lasergamen! Gewapend met een lasergun probeer je de anderen uit te schakelen. Er zijn meerdere vestigingen waar je een paar uurtjes kunt spelen. LaserQuest in Nijmegen biedt zowel LaserQuest als LaserSquash aan. Bij het laatste spel probeer je met speciale squashsticks de laserstralen te pakken te krijgen. Competitief, een beetje actief en perfect voor een vermakelijk uitje. Voor jonge kinderen kan lasergamen nog te spannend zijn. Als ouder ken je je eigen kind natuurlijk het beste en weet je wel wat hij of zij aan kan.

5. Glowgolf

We kunnen ons voorstellen dat kinderen niet direct staan te springen om te gaan golfen, maar wat als je één ding verandert? Juist: het licht! In het donker (midget)golfen is een hele andere en gave ervaring. Blacklight, fluorescerende decoraties en verschillende thema’s die het geheel helemaal afmaken. Glowgolf is absoluut het proberen waard!

Beeld: Tatiana Syrikova via Pexels

interessant artikel? deel het bericht

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ZOEK PER CATEGORIE

Ontvang de nieuwsbrief

Tijd voor jezelf

Het ultieme momentje voor jezelf, wekelijks in je inbox? Yes! Elke maandag sturen we je 3 bite-sized stukjes content, speciaal voor jou geselecteerd. Perfect voor als je 5 minuutjes voor jezelf hebt op de bank, in bed of – tja, laten we maar gewoon eerlijk zijn ;) – op de wc. 

Geen standaard nieuwsbrief, maar elke week jouw portie me-time. Mails om naar uit te kijken, voor en door zakenmama’s.