VOLG ZAKENMAMA OP INSTAGRAM

Klimmen en klauteren in deze 6 leuke indoor speeltuinen

Even een dagje eropuit met de kids, heerlijk! Misschien is voor jullie de voorjaarsvakantie net begonnen of zoek je sowieso een leuk, indoor uitje. Hoe dan ook valt een trip naar een indoor speeltuin altijd in goede aarde. Ideaal als je wel iets leuks wilt doen met je kids, maar het weer dat nog niet altijd toelaat. En wist je dat indoor speeltuinen al leuk zijn voor kinderen van 0 t/m 12 jaar? Wij hebben het verzamelwerk alvast gedaan, zodat jullie zo in de auto kunnen stappen naar een overdekte speeltuin. Veel plezier!

Het Land van Jan Klaassen (Gelderland)

Op zoek naar een speeltuin voor kinderen tot een jaar of 10? Het Land van Jan Klaassen heeft een binnen- en een buitenspeeltuin, dus je kunt hier altijd terecht. Van een luchtglijbaan en een doolhof tot zweefauto’s en een heuse klimwand: hier kunnen de kids sowieso hun energie kwijt. Ook de kleinsten kunnen hier hun lol op, want er staan genoeg speelhuisjes, een blokkenhoek en er is zelfs een minidisco aanwezig.

Adres: Gildeweg 6, 7047 AR Braamt

Openingstijden:
in maart op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00
1 april t/m 3 september iedere dag van 10.00 tot 17.00
let op: de openingstijden kunnen afwijken, ga naar de website voor de precieze data

Candy Castle Amsterdam (Noord-Holland)

De overdekte speeltuin Candy Castle is er niet zomaar eentje. Het park is gevestigd in een monumentale kerk in Bos en Lommer, wat zorgt voor een bijzondere speelomgeving. Kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen hier de hele dag klimmen, glijden, springen en klauteren. Voor de kindjes tot en met 4 jaar is er een speciaal gedeelte.

Adres: Erik de Roodestraat 14-16, 1056 AM Amsterdam

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00

Plopsa Indoor Coevorden (Drenthe)

Plopsa Indoor Coevorden is dé place to be als je kindje van Studio100-figuren houdt. Van een Bumbaspeeltuin tot dansen in de K3-disco, hier kun je jezelf de hele dag vermaken. Je kunt een kanonskogel afvuren in De Scheve Schuit en op verkenning in de Plops Speelboom. Leuk voor kinderen maar ook voor de ouders! Daarnaast lopen de Studio100-figuren rond voor fotomomenten en zijn er theatershows.

Adres: Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen

Openingstijden:
meestal op maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00
let op: openingstijden kunnen afwijken, ga naar de website voor de precieze data

Kids Wonderland (Noord-Brabant)

Wie een indoor speeltuin zoekt in Noord-Brabant, wil echt een bezoekje brengen aan Kids Wonderland. Deze binnen- en buitenspeeltuin is geschikt voor kinderen tot en met 14 jaar en een heus sprookjesparadijs. Cowboys, piraten, prinsessen: je kunt hier je ogen uit kijken! De speeltuin is vijf dagen per week open tot 19.00 uur. Tijd genoeg voor een magische dag.

Adres: Heideweg 5, 5124 NH Molenschot

Openingstijden:
maandag en dinsdag gesloten
woensdag t/m zondag van 10.00 tot 19.00

Speelparadijs Kids Eiland (Zuid-Holland)

In het Speelparadijs Kids Eiland in Den Haag is er voor ieder kind iets leuks te doen. Het speelparadijs is enorm groot en zit onder een dak met allerlei winkels. Ook leuk voor de ouders! Kinderen vanaf 5 jaar krijgen een polsbandje om en mogen alleen spelen in de indoor speeltuin. Ideaal als je zelf even de winkels in wilt duiken terwijl je kind naar hartelust speelt in de speeltuin. Kids Eiland heeft een elastieken klimtoren, touwbruggen, luchtkussens en zelfs een freefall glijbaan. Voor de jongste kinderen is er een softplay gebied waar ze veilig kunnen spelen. Bijzonder aan dit speelparadijs is dat de kinderen alle beweegbare attributen zelf moeten bedienen. Die zijn ‘s avonds dus lekker moe. 😉

Adres: Van der Kunstraat 119, 2521 BR Den Haag

Openingstijden:
maandag van 13.00 tot 17.30
dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.30

KidZcity Utrecht (Utrecht)

Centraal in Utrecht vind je KidZcity, een indoor attractiepark met maar liefst twaalf speelgelegenheden. Er is een groot klimdoolhof, je kunt tegen elkaar racen in de botsauto’s en er is zelfs een op acht meter hoog zwevend kasteel. Voor de jongsten is er een paardencarrousel, een safaritrein en een interactief kindertheater. KidZcity is fantastisch voor kinderen tot en met 11 jaar.

Adres: Vlampijpstraat 79, 3534 AR Utrecht

Openingstijden:
maandag gesloten
dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00

Lees ook: 5x de leukste indoor uitjes voor de kinderen

Beeld: Yan Krukau via Pexels

interessant artikel? deel het bericht

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ZOEK PER CATEGORIE

Ontvang de nieuwsbrief

Tijd voor jezelf

Het ultieme momentje voor jezelf, wekelijks in je inbox? Yes! Elke maandag sturen we je 3 bite-sized stukjes content, speciaal voor jou geselecteerd. Perfect voor als je 5 minuutjes voor jezelf hebt op de bank, in bed of – tja, laten we maar gewoon eerlijk zijn ;) – op de wc. 

Geen standaard nieuwsbrief, maar elke week jouw portie me-time. Mails om naar uit te kijken, voor en door zakenmama’s.