Bekijk hier de nieuwste aflevering!

Deze cadeaus scoor je voor de kids voor minder dan €20

Als ouder lijkt er altijd wel een gelegenheid te zijn om een cadeautje te kopen voor de kinderen. Voor je het weet is er weer een kinderfeestje, viert je eigen kind zijn verjaardag of is er iets anders om te vieren. Een leuk – origineel – cadeautje scoren voor de kinderen is soms best lastig, dus daar helpen we je graag bij!

Cadeaus onder 20 euro
© Karolina Grabowska via Pexels

Cadeautjes halen

Een presentje halen waar een kind iets aan heeft en dat origineel is – da’s nog best veel gevraagd. Heb je geen idee wat je voor je kindje moet halen? Je kunt natuurlijk iets geven waar hij mee kan knutselen, maar zoek je iets om mee te spelen, dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben een aantal cadeaus voor de kids op een rijtje gezet, allemaal onder de 20 euro. Van kaartspellen tot magnetisch speelgoed, hier zit vast iets tussen!

Halli Galli – €14,95

Wie kent ‘m niet? Bij Halli Galli krijgt iedereen een stapeltje kaarten waar vruchten op staan. Je draait beurt voor beurt een kaart om. Heb je al eerder enkele kaarten omgedraaid? Dan leg je de kaart op die stapel, zodat er steeds maar één kaart te zien is. Liggen de kaarten op tafel en zie je van één fruitstuk precies vijf stuks? Dan moet je proberen als eerste op de bel te drukken. Als dat je lukt, krijg je alle open kaarten.

Leeftijd: 6 tot 99 jaar

SmartMax My First Voertuigen – €18,49

Magnetisch speelgoed is voor de meeste kindjes echt iets magisch. Is jouw koter fan van auto’s, trekkers en alles wat rijdt? Dan is de SmartMax My First Vehicles perfect! In totaal zijn er dertien extra grote en zachte onderdelen, waardoor je de leukste combinaties kunt maken. Alle onderdelen zijn magnetisch en klikken heel gemakkelijk in elkaar. Te leuk!

Leeftijd: 1 tot 5 jaar

UNO Junior – €8,46

We hebben allemaal weleens UNO gespeeld. Hoe leuk is het als je kind mee kan doen? Kindjes vanaf drie jaar kunnen met UNO Junior hun lol op. Op iedere kaart staat een cijfer én een plaatje van een dier. Op het eerste niveau gooi je kaarten op die bij elkaar passen; daarna speel je met de actiekaarten. Wil je het nog een stukje moeilijker maken? Dan kun je daarna de strafkaarten erbij pakken. Vind je de dieren niet zo leuk? Je kunt ‘m ook vinden met Paw Patrol erop!

Leeftijd: 3 tot 99 jaar

Rory’s Story Cubes Classic – Dobbelspel – €10,89

Zoek je een spel dat je even tussendoor kunt doen, maar dat je ook voor langere tijd kunt spelen? Dan zit je goed met de Rory’s Story Cubes. Je gooit om en om de dobbelstenen op tafel. Op elke dobbelsteen staan verschillende plaatjes waar je een verhaal mee moet verzinnen. Hoor de gekste verhalen van je kinderen aan en laat je fantasie de vrije loop. Hoe je het verhaal verzint of vertelt, is helemaal aan jou. Je kunt ook beginnen met één dobbelsteen, om vervolgens zelf de rest te verzinnen. Of gooi daarna steeds meer dobbelstenen op om je verhaal een andere kant op te leiden. De Story Cubes kun je overal en zolang gebruiken als je wilt. Ideaal als je onderweg bent naar je vakantiebestemming of nog even een spelletje wilt spelen voor het slapengaan.

Leeftijd: 6 tot 99 jaar

Kroko Loko Kinderspel – €11,89

Kroko Loko is een geweldig dieren-memoryspel. Hoe meer hij eet, hoe langer hij wordt. Onthoud waar de dierenkaartjes liggen, zodat hij goed gevoerd kan worden. Je kindjes leren op een leuke manier om dingen te onthouden en dieren te herkennen.

Leeftijd: 4 tot 7 jaar (maar ervaring leert dat een 3-jarige dit ook al leuk vindt!)

Magnetische Dieren Puzzel & Krijtbord – €17,45

Eén speeldoos waarin allerlei spelletjes zitten, dat is wat we zoeken! De kaartjes, waarop zowel planten als dieren staan, kun je gebruiken om mee te puzzelen. De ene kant van het deksel van de doos is een krijtbord, terwijl de andere kant een whiteboard is. Er is dus genoeg mogelijkheid om te tekenen, te krijten en magneetjes op te plakken. Er zit een boek bij met allerlei ideeën zodat je kind zich nooit hoeft te vervelen. Alles kan na het spelen weer in de doos. Dat ruimt lekker op!

Leeftijd: 2 tot 99 jaar

In de winkel halen

Vind je cadeautjes online kopen niet zo handig en wil je het liever vasthouden? Dan kun je het natuurlijk in de winkel kopen. Ga eens langs bij een boekenwinkel of de InterToys om even live te kijken. Een echte aanrader voor betaalbare cadeautjes is de Kruidvat. Daar vind je altijd wel een pareltje of twee met een leuke korting erop geplakt.

interessant artikel? deel het bericht

Lees verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ZOEK PER CATEGORIE

Ontvang de nieuwsbrief

Tijd voor jezelf

Het ultieme momentje voor jezelf, wekelijks in je inbox? Yes! Elke maandag sturen we je 3 bite-sized stukjes content, speciaal voor jou geselecteerd. Perfect voor als je 5 minuutjes voor jezelf hebt op de bank, in bed of – tja, laten we maar gewoon eerlijk zijn ;) – op de wc. 

Geen standaard nieuwsbrief, maar elke week jouw portie me-time. Mails om naar uit te kijken, voor en door zakenmama’s.