Bekijk hier de nieuwste aflevering!

6 handige planners waar elke zakenmama blij van wordt

Een tandartsafspraak, een rondje kapper met de kids, videomeetings en oh ja, je wilt ook nog een keer sporten. Het gemiddelde gezin heeft behoorlijk wat afspraken staan en alles onthouden is een beetje veel gevraagd. Plannen is een must! Er zijn allerlei soorten handige planners op de markt, maar hoe weet je nou welke je moet hebben? Celine struggelde met dezelfde vraag en zette daarom haar zes favoriete planners op een rijtje.

Handige planners
© Jazmin Quarnor via Unsplash

Magnetische weekplanner van HEMA – €4,60

Handige planners voor een habbekrats: yes please! Van de weekplanner van HEMA wordt niet alleen je gezin blij, maar ook je portemonnee. Hij kost slechts een paar euro en biedt toch een hoop extra structuur aan je week. Zestig weken lang kun je al je afspraken, to do’s en notities kwijt. Door de magneetstrip kun je de planner bijvoorbeeld op de koelkast ophangen, zodat je altijd zicht hebt op je afspraken. Handig!

Familieplanner Maan Amsterdam – €16,95

Als je op zoek bent naar een planner voor het hele gezin, dan is dit de juiste voor jou. Door het A4-formaat is ‘ie van perfecte grootte en je kunt hem horizontaal ophangen, zodat iedereen hem goed kan zien. In de Familieplanner van Maan Amsterdam staan 66 ongedateerde weekoverzichten, dus je kunt hem invullen zoals je wilt. Per dag is er ruimte voor vier gezinsleden en er is een hokje geserveerd voor taken voor het hele gezin. Door de pastelkleuren oogt hij rustig en het is een echte blikvanger in huis. Hij wordt ook nog geleverd met een stickervel voor bijvoorbeeld vakantie of feestdagen.

Structuurjunkie Planner – €25,99

Als iemand een heldin is in organiseren, structuur behouden en het maken van handige planners, dan is het Structuurjunkie oftewel Cynthia Schulz wel. Gebruik je de Structuurjunkie Planner structureel elke dag, dan kun je er een jaar mee vooruit. Maak je een foutje of wil je ‘m langer gebruiken? Daar is ook aan gedacht, want de planner bevat één extra maandoverzicht en twee extra weekoverzichten. Je kunt de planner er op ieder moment weer bij pakken, want de week- en maandoverzichten zijn niet vooraf gedateerd. Iedere dag is ingedeeld van 06.00 uur ‘s ochtends tot 23.00 uur ‘s avonds. Je krijgt er ook nog een extra notitieboekje bij.

Pretty Productive Planner – €31,95

Heb je geen behoefte aan poespas en wil je gewoon een duidelijke, overzichtelijke planner? Iedere week schrijf je in de Pretty Productive Planner op wat je persoonlijke en zakelijke doelen zijn en wat je doet om deze te behalen. Ook deze planner kun je op ieder moment van het jaar inzetten, want er staan geen data in. Er is ruimte om te reflecteren op je week, je kunt aangeven hoe lang je ergens mee bezig bent geweest en er is zelfs een vakje gereserveerd voor je selfcare.

The Sanny Side Up – €39,95

Deze datumloze planner is ideaal als je wel wat orde wilt in je leven, maar regelmatig vergeet je agenda erbij te pakken. Je kunt op elk moment aan de slag. Ook leuk: je krijgt iedere week een motiverende video toegestuurd met allerlei handvatten en tips om alles uit de komende week te halen. Je kunt je waterinname bijhouden, een cijfer geven aan je dag en er is plek voor een aantal notities. De agenda bevat dus geen data, maar je kunt je dag wel per uur indelen. Het is dus maar net wat je fijn vindt. Als je je nog meer wilt richten op mindset, dan kun je ook de 2.0 versie aanschaffen.

Digitale planner “Mireille” – €24,95

Wil je liever papierloos maar wél echt een planner gebruiken? Met de digitale planner van productiviteitscoach Isabelle Draaijer zit je goed. De Mireille is een ongedateerde digitale planner volgens de Belle-Plan methode. Een methode die je leert om een planning te maken die past bij hoe je bent als mens. Ofwel, je hebt bij deze digitale planner de mogelijkheid om ‘m aan te passen naar wat jij echt nodig hebt. Daarnaast helpt de planner je om grootse dromen en doelen, behapbaar en haalbaar te maken. Zonder dat je overweldigd wordt door één grote to-dolijst (want daar weten wij zakenmamas alles van 😉 ).

De planner is geoptimaliseerd voor iPad in combinatie met Goodnotes, maar werkt ook op andere platformen. Je kunt ‘m hier bekijken én pre-orderen met korting!

interessant artikel? deel het bericht

Lees verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ZOEK PER CATEGORIE

Ontvang de nieuwsbrief

Tijd voor jezelf

Het ultieme momentje voor jezelf, wekelijks in je inbox? Yes! Elke maandag sturen we je 3 bite-sized stukjes content, speciaal voor jou geselecteerd. Perfect voor als je 5 minuutjes voor jezelf hebt op de bank, in bed of – tja, laten we maar gewoon eerlijk zijn ;) – op de wc. 

Geen standaard nieuwsbrief, maar elke week jouw portie me-time. Mails om naar uit te kijken, voor en door zakenmama’s.